ZENFORCE 7.5 EW

Fenoxaprop-p-etil 69 g/l EW

 

Erbicid selectiv cu contact și acțiune sistemică pentru controlul post-apariție al buruienilor de iarbă anuale și perene și al ovăzului sălbatic în orez, grâu, secară, orz, ovăz și triticale.


Specificaţie:

Scurtă descriere: erbicid selectiv cu contact și acțiune sistemică pentru controlul post-apariție al buruienilor anuale și perene de iarbă și al ovăzului sălbatic în orez, grâu, secară, orz, ovăz și triticale. 
Compozitie: 69 g/l Fenoxaprop-p-etil
Grupa chimica - Ayloxyphenoxypropionate
Tip de formulare: Emulsie in ApaFenoxaprop-P-etil 69 EW este un erbicid selectiv cu actiune de contact si sistemica, absorbit in principal de frunze, cu translocare atat acropetal cat si basipet la radacini sau rizomi. Inhibă sinteza acizilor grași. Controlul post-emergență al buruienilor anuale și perene de iarbă și al ovăzului sălbatic în orez, grâu, secară, orz, ovăz și triticale. 

Tarife la hectar –1,0 L/ha.

 

SPECII DE BURUIENI CONTROLATE

Smoothcrabgrass HairycrabgrassGoosegrass,silvercrabgrassBarnyardgrass Foxtail specii PanicumspeciesJohnsongrass (răsad) SandburSprangletopCommonbermudagrassJohnsongrass (rizom) Primăvară sălbatic-ovăzLoose matasos-bentAnnual pajiște-iarbăDarnelBlack-iarbăField bromeWitchgrassCommon canapea-iarbă
 

Digitaria ischaemumDigitaria sanguinalisEleusine indicaEchinochloa crus-galliSetaria spp. Panicum spp. Sorg halepenseCenchrus incertusLeptochloa spp. Cynodon dactylonSorghum halepenseAvena fatuaApera spica-ventiPoa annuaLolium temulentumAlopecurus myosuroidesBromus arvensisPanicum capillare; P.miliaceum; P. crus galliEgytrigia /Agropyron/ repens